YouTube videóból mp3 letöltés

A támogatott helyekről (pl.: Youtube, Google Video,...) a videókból lementheted a zenéket, hangokat mp3 formátumba.

1. Másold ki a TELJES címét a videónak az oldalról.
(pl.: http://www.youtube.com/watch?v=iTFf9qNYQPA)
Ha a fenti példánál hosszabb linket kapsz, töröld a felesleges részt!* (Más videós oldalakon természetesen másképp néz ki az URL cím)

2. Másold bele a videó címét a vidtomp3-on található szövegdobozba.
3. Kattints a "Download" gombra, és várj míg betölt a kék csíkozás.
4. Kattints a betöltött kék csíkozás alatt megjelenő "Download MP3" linkre.
5. A következő oldalon kattints a "Download MP3" gombra és kész.

*Általában olyankor kapsz túl hosszú, és nem elfogadható linket mikor videóról-videóra ugrálsz. Amikor valamit szeretnél letölteni keress rá a számra az oldal keresőjében és ott nyisd meg a videót. Na és most másold ki a linket.

HA NEM MÜKÖDIK A LETÖLTÉS!

A Download link megjelenése és rákattintása után egyből kattints rá a Download MP3 gombra! Ha nem kattintasz rá időben lehetséges, hogy be fog jönni egy "Premium Content Area" nevű fekete doboz, amitől nem tudsz rákattintani a Download MP3 gombra. Ha már bejött, és még nem kattintottál rá a gombra akkor lépj vissza és kezd előről a letöltést! (vagy frissítsd a lapot, F5)

Támogatott oldalak listája: YouTube, MegaVideo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Myspace, Break, iFilm, Google Video, Bolt, ClipJunkie, ClipShack, CollegeHumor, FunnyJunk, Glumbert, GoFish, Grouper, Hallpass, MilkandCookies, Putfile, SantaBanta, Sharkle, Shoutfile, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos.